Kvinner har et g-punkt

Kan fingre avsløre lengden på penis? Stimulerer neshornpulver lysten på sex? Les videre, og få den vitenskapelige sannheten om de ti mest seiglivede mytene om sex.

Fra hatobjekt til daglig tilskudd

Da p-pillen ble godkjent som prevensjonsmiddel i USA i 1960, ble sex som ...

Du er en vinner

Med en sjanse på 1 av 300 millioner var alle odds mot deg da startskuddet gikk til ditt livs viktigste kappløp. Men med fart, rå styrke og en god porsjon flaks vant du over alle konkurrenter og kunne ta imot den ypperste premien: livet.

Tidlig pubertet

Mye tyder på at både jenter og gutter kommer tidligere og tidligere i puberteten, og det kan få konsekvenser for både helsen og deres sosiale liv. Forskerne vet ennå ikke hvorfor pubertetsalderen synker, men de arbeider for tiden med flere teorier.

Kjærlighet er ren kjemi

Fra flørtens spenning via forelskelsens rus til trygt parforhold. ...

Homoseksualitet fremmer overlevelse

Familier med homofile medlemmeer skårer på barnekontoen. Ny forskning viser at hunnbananfluer med mange homofile medlemmer i familien får flere unger enn hunner fra heteroseksuelle familier. Det samme ser ut til å gjelde for mennesker.

Hvorfor finnes det hermafroditter?

Enkelte mennesker er skapt som hermafroditter. Er det også slik hos planter og dyr?

Liten orm viser hvordan kvinner kan bli modne mødre

Stadig flere kvinner planlegger å få barn i sen alder, men biologien gjør det ofte vanskelig. Nå har forskere oppdaget at en rundorm har mye til felles med kvinner når det gjelder fertilitet. Dette kan kanskje hjelpe barnløse.

Nesespray gir menn lyst på sex

En dusj i nesen styrker sexlysten, øker potensen og gir kraftigere utløsninger. Den spesielle nesesprayen som egentlig ble oppfunnet for ammende kvinner, kan bli fremtidens vidundermiddel for menn med sand i sexlivet. Hemmeligheten er hormonet...